Hoppa till sidans innehåll

IA erbjuder gemensam ledarutbildning!

21 FEB 2017 09:44
Under 2017 kommer Idrottsalliansens gemensamma ledarutbildning att gå av stapeln! En intern utbildning för dig som är ledare i någon av våra alliansföreningar.
  • Skapad: 21 FEB 2017 09:44

Syftet med utbildningen är att ge alliansens ledare en gemensam grund att stå på och kvalitetssäkra ledarnivån i samtliga klubbar. Utbildningen kommer att ske vid 5 tillfällen under året då vi utbildar ledarna inom HLR & Första hjälpen, Grundläggande ledarskap samt grundläggande fysträning. Vill man finns det också möjlighet att gå på en fördjupande föreläsning i fysträning. Till detta kommer vi också att erbjuda deltagarna en inspirationsföreläsning med ingen mindre än Mattias Sunneborn, fd. EM-guldmedaljör i längdhopp och förste svensk att hoppa över 8 meter.

Varje utbildningstillfällen kommer hållas av en väl etablerad aktör i området. Fysutbildningarna kommer hållas av Fredrik Wandus från Idrottslabbet, en av Sveriges främsta aktörer i ämnet och som exempelvis utbildar Sveriges piloter. HLR och första hjälpen-kurserna av den lokala aktören HLR Proffsen, en av Sveriges snabbast växande verksamheter i området och den grundläggande ledarutbildningen kommer hållas av SISU, som knappast behöver någon presentation.

Till detta kommer du som deltagare även att erbjudas möjlighet till vidareutveckling genom det digitala verktyget Sport Competence. Här finns landets främsta kompetens inom svensk idrottsrörelse samlad digitalt och integrerad i en lättanvänd IT plattform.

Utbildningen kommer att vara gratis, de enda vi kräver av dig som deltagare är du anmäler dig och planerar in att delta vid samtliga tillfällen. Utbildningen startar i april och
föreläsningstillfällena kommer ske med ca: 1,5 månads mellanrum. Datumen spikas inom kort.

Vill du delta i utbildningen så OSA till This is a mailto link senast den 19/3.

Samarbetspartners:
HLR Proffsen
Idrottslabbet
Sports Competence
SISU Idrottsutbildarna

Ladda ner inbjudan i utskriftsformat här.
ledarprogramsinbjudan2017

Skribent: Admin
Epost: Adressen Gömd

  facebook_iconsmall twitter_iconsmall 

Namnlöst-1 yt 

Följ oss i sociala medier!

 

Maif Vatten

Postadress:
Motala AIF FK - Fotboll
Bangårdsgatan 3
59135 Motala

Kontakt:
Tel: 0141223250, 0141223263
Fax: 0141211288
E-post: This is a mailto link

Se all info