Hoppa till sidans innehåll

MAIF Fotboll - Levererade igen!

19 JUN 2018 12:17
Vätternrundans organisationskommitté och VD uttrycker tacksamhet och beröm över oss i MAIF FK, vi har åter igen motsvarat önskemål och överträffat förväntningar.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2018 18:48

Från styrelsen vill vi framföra ett stort BRAVO till alla som arbetat under cykelveckan, samt ett extra beröm och tack till:

- er som packade kuvert, där Supporterklubben och Damlaget definitivt packade flest av de 36 000 kuverten.

- er i Supporterklubben som så förtjänstfullt skött campingen på vår anläggning i Staffanstorp, massor av superlativ om er hördes i Stadsparken.

- er som skötte depå och flaggor i Rök, där U15- föräldrar tog klubbansvar och fyllde luckan som uppstod under HV.

- Tamer Khalil, som räddade städuppdraget första helgen tillsammans med P09 & 10.

- er som städade evenemangsområdet under VR, där ett begränsat antal P06-föräldrar säkrade uppdraget genom att jobba upp till 8 pass om fyra timmar.

- er 06-föräldrar som dessutom såg till att cyklisterna fick fyllt sina vätskeflaskor.

- alla ni som delade ut nummerlappar och skrev ut diplom, speciellt ni som ställde upp när plötsliga luckor uppstod i bemanningen.

- er som under ledning av Ewelina Johansson cyklade föråkare de första 40 grupperna av Vätternrundan.

-          Hans-Jörgen Bock, som tog semester och på egen bekostnad åkte från Düsseldorf för att hjälpa oss under hela cykelveckan. Han var ledig tre pass och VR-natten under sju dagar!

- Rita Sparrefors, som tillsammans med Walter Langreiter och Josefin Arvidsson fixade bemanning av de 132 pass som behövdes under veckan. Vi skickar också ett speciellt tack till dessa tre personers vänner och bekanta som fyllde luckorna som uppstod när spelarnas anhöriga sviktade.

- Pia ”Findus” Andersson, som tillsammans med vänner och familj såg till att fotbollens Café i Stadsparken servade cyklister och medresenärer.

- Familjen Eloff som tillsammans med Robin Sparrefors, Kenny Ljungqvist och Patrik Andersson bemannade information, Café och nummerlappar under VR-natten.

#tillsammans

Motala AIF FK / Styrelsen

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

  facebook_iconsmall twitter_iconsmall 

Namnlöst-1 yt 

Följ oss i sociala medier!

 

Maif Vatten

Postadress:
Motala AIF FK - Fotboll
Bangårdsgatan 3
59135 Motala

Kontakt:
Tel: 0141223250, 0141223263
Fax: 0141211288
E-post: This is a mailto link

Se all info