Idrottsparken

Idrottsparken är och har varit våran hemmaborg ända sedan klubben startades. Här har det spelats fotboll på såväl högsta som lägsta nivå och många människor delar fina minnen härifrån.

Under 2014 kommer en ny idrottsbyggnad att stå klar, en minst sagt historisk händelse för oss inbitna MAIF:are. Den kommer rymma ca 2 000 personer och föutom omklädningsrum innehålla faciliteter som gym, massagerum, konferensrum samt mycket mer.

På Idrottsparken finns faciliteter för alla typer av friidrott samt två konstgräsplaner och en naturgräsplan för oss i fotbollsklubben.

Under året arrangerar vi flera fotbollscuper, camp m.m. på parken och vi är dessutom den största föreningen i Motala AIF Idrottsallians, som i sin tur arrangerar Vätternrundan.

På idrottsparken bedriver vi även Pepita fans, ett café där ungdomar kan äta och koppla av med spel och bordtennis innan träning. Många gör även sina studier här.

Hitta till Idrottsparken

bakgrund-hemsidan

Idrottsparken innan den gamla läktaren revs 2013

facebook_iconsmall twitter_iconsmall

Namnlöst-1 yt

Följ oss i sociala medier!

Maif Vatten

Postadress: