Medlemsavgift/Träningsavgift 2019

MAIF försöker att ha så låga som möjligt medlems- och övriga avgifter. Detta för att det inte ska bli så ekonomiskt betungade för oss föräldrar, alla barn som vill ska ha möjlighet att komma och idrotta hos MAIF. I stället får vi föräldrar hjälpa våra barn genom att bl. a hjälpa till i deras lag samt vid Vätternrundan/tjejvättern/halvvättern.

Medlemsavgift

Medlemsavgift 200: -/ person eller 500: - för hela familjen. Separat medlemskort måste lösas för varje förening inom MAIF Idrottsallians. Betala online via https://www.maif.org/produkt/medlemsskap/

Medlemsavgiften betalas senast den 31 januari.

Kan du inte betala online är du varmt välkommen till vårt kansli så hjälper vi dig.

Träningsavgift

Alla som spelar fotboll betalar träningsavgift. Träningsavgiften täcker vidareutbildning av ledare, utbildning av nya ledare, spelarnas träningskit (t-shirt, shorts och strumpor av märket Adidas/Team Sportia). Anläggningen vid Staffanstorp, planhyror och gym på IP, samt hyra av idrottshallar på vinterhalvåret.
Träningsavgiften möjliggör också tillgång till 2 st minibussar till våra matcher, arvoderade ledare i Akademi, samt domarkostnader.

Träningsavgiften är knuten till spelarens lagtillhörighet:

Kul med boll

Träningsavgift 200 kr

Lag -10, 11

Träningsavgift 1695 kr

Lag -06, -07, -08, -09

Träningsavgift 1 850 kr

Förberedande Akademi 14 år (-05)

Träningsavgift 2 495 kr

Akademi 15 - 16 år (-03,-04)

Träningsavgift 2 995 kr

Akademi 17 - 19 år (-02, -01,-00)

Träningsavgift 3 495 kr

Har man flera aktiva ungdomar, betalar man fullt belopp för den äldste och halva beloppet för yngre syskon. När man betalat medlems och träningsavgift får man träna och spela i MAIF (givetvis finns det en prövotid för träning), då gäller också en särskild olycksfallsförsäkring i Folksam.

Börjar spelaren efter sommaruppehållet får man 200: - rabatt på träningsavgiften. Skulle en spelare välja att lämna klubben sker ingen återbetalning av träningsavgiften.

Träningsavgiften betalas senast 28/2 till bankgiro 882–6000. OBS!!!  Glöm inte att skriva namn, person nr. och lag.

Räcker inte meddelandefältet till så skicka även ett mejl This is a mailto link där ni anger namn, personnummer och lagtillhörighet.

Uppdaterad: 16 MAJ 2018 15:57 Skribent: Admin

facebook_iconsmall twitter_iconsmall

Namnlöst-1 yt

Följ oss i sociala medier!

Maif Vatten

Postadress: