Vätternrundan och klubben

Motala AIF FK har liksom övriga klubbar i MAIF Alliansen ett ägaransvar att bidra till motionsloppens genomförande. Det innebär att alla spelare, medlemmar och föräldrar till våra aktiva (gärna övriga anhöriga också) jobbar som funktionärer under loppen. Klubben är den enskilt största föreningen att bidra med insatstimmar som flaggvakter, i depåer, som informatörer, nummerlappsutdelare, dryck och städ, med mera.

De flesta som jobbar i en funktionärsroll tycker att det är väldigt stimulerande att ”tjata med cyklister” och vill gärna återkomma nästa år. Tyvärr är det inte alla gånger det fungerar att återkomma, därför behöver vi all hjälp vi kan få att leverera de flera tusen timmar som det handlar om. När du läser detta och känner att det vore roligt att bidra, ta kontakt med oss och hitta din roll som funktionär.

För frågor angående vårt arbete under Vätternrundan och arrangemangen kan du kontakta vår ansvarige Stellan Axelson på nedanstående kontaktuppgifter.

Stellan Axelson

Uppdaterad: 08 JUL 2016 12:37 Skribent: Robin Bornehav

facebook_iconsmall twitter_iconsmall

Namnlöst-1 yt

Följ oss i sociala medier!

Maif Vatten

Postadress: