Hoppa till sidans innehåll
Foto: Fredrik P. Johansson

DIV.2 | Oavgjort i premiären

08 APR 2019 20:37
Helgens premiär mot Arameisk - Syrianska blev en jämn tillställning som slutade oavgjort trots flera bra målchanser under den andra halvleken
  • Uppdaterad: 08 APR 2019 20:37

Fantastiskt väder, över 500 i publiken och den lokala klubben Dribbla United som kom och höjde stämningen med skönsång och trummor. Det var minst sagt bäddat för succé i helgens seriepremiär, men dessvärre lyckades vi inte förmå oss att plocka hem samtliga 3 poäng. Trots en överlag bra insats.

- Sett till 90 minuter tycker jag att vi driver matchen och är starkar än våra motståndare, förklarar huvudtränare Christer Persson.

 
Dribbla United hjälpte till att höja stämningen i premiären.

Den första halvleken går som så många andra i premiärer inte till historien som en av de bästa. Halvleken präglades av mycket kamp och spel kring mittplanen, och även om tempot hölls högt så saknades det bra målchanser. Överlag ger vi dock ett stabilt intryck i defensiven och det fanns goda intentioner offensivt.

-Vi har bra koncentration och disciplin i försvarsspelet men saknar lite timing i offensiven, tycker Christer


Mycket kamp i premiären, här har Renato återigen åkt på en tuff tackling.

I den andra halvleken skulle matchen öppna upp sig något. Vi skapar vi några riktigt bra lägen där vi spelar oss igenom på ett fint sätt men vi lyckas dessvärre inte få hål på gästernas målvakt och får också ett mål tveksamt bortdömt i slutskedet av matchen när Ibrahim Koroma nickar in en hörna men där domaren tilldömer frispark åt gästande Arameisk – Syrianska.


Ibbe fick ett mål bortdömt i matchens slutskede.

Sammanfattningsvis gör vi en stabil insats i premiären. Vi är disciplinerade defensiven genom samtliga lagdelar samtidigt som vi skapar lägen nog för att kunna plocka hem 3 poäng mot ett bra motstånd. Med lite mer fokus och timing i den sista tredjedelen framöver så ser det lovande ut inför framtiden. Härnäst väntar match borta mot Haninge.

Skribent: Admin
Epost: Adressen Gömd
Motala AIF FK - Div 2 Södra Svealand, herrar
Bangårdsgatan 3
591 35 Motala
Telefon: 0141223250, 0141223263
E-post: This is a mailto link

  facebook_iconsmall twitter_iconsmall 

Namnlöst-1 yt 

Följ oss i sociala medier!

 

Maif Vatten

Postadress:
Motala AIF FK - Fotboll
Bangårdsgatan 3
59135 Motala

Kontakt:
Tel: 0141223250, 0141223263
Fax: 0141211288
E-post: This is a mailto link

Se all info